Belangrijke data

Huldenbergse feesten

Zondag 1 oktober. We gaan met zen alle naar de Huldenbergse feesten. Afspraak om 14u aan het lokaal. Ophalen om 17u aan de post in Huldenberg.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 20 oktober. Ben jij ook fier een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn?  Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school.

Hulderdebulderdag

Zondag 29 oktoberHuldendebulderdag @ de Kronkel. Een hele namiddag zal de Kronkel gevuld worden met springkastelen. Dit wordt georganiseerd door de jeugdraad van Huldenberg! Afspraak om 14u aan de kronkel te Huldenberg, afhalen om 17u aan de kronkel. De leden krijgen van ons een drankje en een versnapering. Indien ze nog een drankje willen mogen ze centjes of zelf een drankje meenemen.

Restaurant

Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. De leiding staat klaar met een hééééérlijk menu!

Sinterklaasfeest

Vrijdag 1 december passeert de Sint in onze scoutslokalen. Vergadering van 19u-21u.

Kerstweekend

Een jaarlijkse traditie waarbij we op zaterdag 24 december een hele dag activiteiten doen rond kerstmis. Verdere info volgt.

Nieuwjaarszingen

Vrijdag 29 en zaterdag 30 december van 13u-17u.

Schaatsen

Zondag 11 februari. De leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Afspraak om 14u. Gelieve €5,00 mee te brengen en aan je leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Kapoewelle weekend

De Kapoenen en Kawellen gaan op weekend van vrijdag 23 februari tot zondag 25 februari. Verdere info volgt later.

Fuif

De jaarlijkse Most wanted party: zaterdag 31 maart in de zaal van Neerijse!

Jong Giver – Giver weekend

De Jong Givers en Givers gaan op weekend van vrijdag 20 april tot zondag 22 april. Verdere info volgt later.

Leidingsweekend

Het weekend van 28, 29 en 30 april is de leiding op leidingsweekend en is het GÉÉN vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden.

Inschrijvingen kamp

Op zondag 13 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden plaats in onze scoutslokalen.

Zwemmen

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 27 mei gaan we zwemmen met zen allen te Overijse. Afspraak om 14u aan het zwembad. De leden mogen daar ook opgepikt worden om 17u.

Kamp

We gaan dit jaar op kamp naar Hamont Achel.

15/07: Vertrek kapoenen en kawellen

25/07: Einde nakamp voor de Givers