Januari

Door de examens van de leiding geven wij normaal in januari geen scouts, maar aangezien de givers dit jaar weer met zo veel zijn, willen wij graag een oude traditie terug het leven inroepen: de givers die leiding staan! Concreet krijgen de givers de kans om leiding te staan op zondag 21 en 28 januari van 14u tot 17u. Natuurlijk zullen wij hen niet aan hun lot overlaten en zullen er per tak 1 of 2 leiders zonder examens zijn die een oogje in het zeil kunnen houden. Het is echter wel de bedoeling dat de givers zelf de vergadering voorbereiden en leiden. In onze ogen is dit een uitstekende kans om eens te proeven van ‘leiding zijn’, maar het is niet verplicht. Verdere communicatie hiervoor zal via Facebook verlopen met de givers zelf, maar bij extra vragen mag je Senne altijd een mailtje sturen.

Februari

Zondag 4 februari: Vergadering van 14u-17u.

Zondag 11 februari: We gaan schaatsen in Haasrode! Afspraak om 14u in Haasrode aan de schaatsbaan. Gelieve €5,00 mee te brengen en aan de leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Zondag 18 februari: Vergadering van 14u-17u.

Zondag 25 februari: Vergadering van 14u-17u.

Maart

• Zondag 4 maart: Vergadering van 14u tot 17u
  • Zondag 11 maart: Vergadering van 14u tot 17u
  • Vrijdag 16 maart: Vergadering van 19u tot 22u (op vrijdag omwille van Paasexamens bij sommigen)
  • Vrijdag 23 maart: Vergadering van 19u tot 22u (opnieuw op vrijdag omwille van Paasexamens)
  • Zaterdag 31 maart: Most Wanted Party! Dit is onze jaarlijke scoutsfuif die doorgaat in zaal Ten Wijngaerd in Neerijse. We beginnen met een kinderfuif van 19u tot 21u, daarna gaat de echte fuif door. Voor de givers kost de fuif €3 als ze voor 21u binnen komen, na 21u betaal je €4 met een voorverkoopkaart (verkrijgbaar bij de leiding) of €5 aan de kassa. Breng zeker al je vrienden mee en kom genieten van de sfeer en de muziek!

April

• Zondag 1 april: Geen vergadering aangezien de leiding moet recupereren van een lange nacht
  • Zondag 8 april: Geen vergadering (Paasvakantie)
  • Zaterdag 14 april: Kasactie ‘Huur een giver’ (meer info in mail Senne)
  • Vrijdag 20 – zondag 22 april: Giverweekend! Voor meer info: mail Senne
  • Zondag 29 april: Geen vergadering, want de leiding is op leidingsweekend om een supertof kamp voor te bereiden!

Mei

• Zondag 6 mei: Vergadering van 14u tot 17u
  • Zaterdag 12 mei: Giverquiz! Meer info in de mail van Senne
  • Zondag 20 mei: Vergadering van 14u tot 17u
  • Zondag 27 mei: Vergadering met alle takken samen. Hierover volgt nog meer info.

KAMPDATA

15/07: Vertrek kapoenen en kawellen