September

Zondag 16 september: Startdag met inschrijvingen, barbeque en allerlei randanimatie! Kijk het bericht op onze startpagina of uw mails na voor meer informatie. Inschrijven voor de barbeque kan via http://scoutsengidsenloonbeek.be/inschrijving-barbeque-startdag/ en inschrijven van uw kind kan via http://scoutsengidsenloonbeek.be/2018-2019/. De betaling van het lidgeld (€45) gebeurt op de startdag zelf.
Zondag 23 september:  vergadering van 14u-17u.
Zondag 30 september:  vergadering van 14u-17u.

Oktober

Zondag 7 oktober:  We gaan met zen alle naar de Huldenbergse feesten. Afspraak om 14u aan het lokaal. Ophalen om 17u aan de post in Huldenberg.

Zondag 14 oktober:  vergadering van 14u-17u.

Vrijdag 19 oktober:  Ben jij ook fier een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn?  Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school.

Zondag 21 oktober:  vergadering van 14u-17u.

Zondag 28 oktober:  vergadering van 14u-17u.

Zondag 4 november:  Vergadering van 14u tot 17u.

Zaterdag 10 november: We gaan een stadsspel doen in Leuven! Afspraak aan het station in Leuven om 14u. Het stadsspel eindigt om 17u, we stellen voor om allemaal samen terug te keren met de bus, maar als je liever wordt opgehaald mag dit ook. (vanaf deze dag is korte scoutsbroek niet meer verplicht, tot de krokusvakantie mag je in lange broek naar de scouts komen!)

Zondag 11 november: Dit is de laatste dag waarop je wafels kan bestellen. Heb je nog geen bestelformulier, dan mag je je leiding contacteren. Op deze dag is het geen scouts voor de givers.

Zaterdag 17 en zondag 18 november: Scouts & Gidsen restaurant! Dit gaat door in zaal ten Wijngaerd in Neerijse. Je kan komen eten op zaterdag van 17u tot 20u en op zondag van 11u tot 15u. Voor meer info kan je naar onze startpagina gaan of Senne zijn mail eens herbekijken. Ter herinnering: op zondag zal er geen scouts gegeven worden, aangezien alle leiding op het scoutsrestaurant aan het werk zal zijn.

Vrijdag 23 november: Van 19u tot 21u mag je je bestelde wafeltjes komen ophalen in zaal Van Der Vorst te Loonbeek!

Zondag 25 november: Vergadering van 14u tot 17u.

Zondag 2 december: Vergadering van 14u tot 17u.

Vrijdag 7 december: De Sint komt op bezoek bij onze brave kindjes van 19u tot 22u! Let op: de vergadering is op vrijdag, aangezien sommigen van de leiding examens hebben.

Vrijdag 14 december: Vergadering van 19u tot 22u.

Maandag 24 december: Ons jaarlijks kerstweekend! Die dag voorzien we activiteiten van 10u tot 17u. Meer info volgt binnenkort.

Zaterdag 29 en zondag 30 december: Nieuwjaarszingen!