Kamp Hamont Achel 2018

Deze zomer gaan we op tentenkamp richting Hamont Achel! Tijdens ons productief leidingsweekend brachten we ook een bezoekje aan onze kampplaats! Momenteel is er niet veel te zien buiten hoog gras (zie onderstaande foto’s). Wij hebben al superveel zin in de zomer, hopelijk jullie ook?

Hieronder nog even de kampdata:

15/07: Vertrek kapoenen en kawellen

Inschrijvingen

Op zondag 13 mei om 17u starten wij de inschrijvingen van ons zomerkamp. Jullie worden verwacht om 17u aan de scoutslokalen. Indien je specifieke vragen hebt ivm voeding/allergieën of andere zaken kan je ons gerust een mailtje sturen zodat wij eventueel eens kunnen samenzitten hiervoor.

Indien je niet aanwezig kan zijn, spreek je een ander moment af met de leiding van die tak. Begin juni zouden wij de inschrijvingen graag afronden.

De medische fiche zal vanaf dit jaar online ingevuld moeten worden via de volgende link: http://scoutsengidsenloonbeek.be/medische-fiche-kamp/

Of via de website -> Kamp -> Medische fiche kamp

Zorg ervoor dat de medische fiche zo snel mogelijk ingevuld is! Zodra het kamp betaald is en de medische fiche in orde is, is uw kind ingeschreven voor het kamp!

De kampprijs voor de Kapoenen en Kawellen bedraagt € 135,00. Voor de Jonggivers en Givers € 150,00. Wie is komen nieuwjaarszingen krijgt €5 korting en ook de jongste broer/zus krijgt €5 korting.

Kleine opmerking: mutualiteiten betalen vaak een deel van de kampprijs terug. Bekijk zeker zelf eens wat er mogelijk is bij uw mutualiteit.

Op zondag 13 mei brengen jullie het inschrijvingsgeld mee en krijgen jullie een kampboekje met alle nodige info van ons.

Voor de Givers: jullie kunnen inschrijven op zaterdag 12 mei tijdens de GiverQuiz! (Zie vorige mail van Senne)

Indien u nog vragen hebt mag u mij of de takleiding steeds contacteren.