Beste ouders en leden,
Binnenkort is het weer tijd voor het enige echte en fantastisch lekkere Scouts & Gidsen restaurant! Op 17 en 18 november slaan de leiding en oud-leiding hun handen in elkaar om jullie te voorzien van de beste, zelfgemaakte gerechten. Zoals steeds zal je ons kunnen vinden in Zaal Ten Wijngaerd (Donkerstraat 1) in Neerijse. Zaterdag 17 november staan onze deuren open van 17u tot 20u, zondag 18 november zijn jullie welkom van 11u tot 15u.

Wat bieden wij allemaal aan?

• Steak met peperroomsaus, champignonsaus, provençaalse saus of met een slaatje (steak natuur)
  • Balletjes in tomatensaus
  • Stoofvlees
  • Curryworsten (enkel voor de kinderen)
  • Nieuw dit jaar: vegetarische balletjes in tomatensaus

Al deze gerechten worden uiteraard geserveerd met lekkere frietjes erbij. Na het hoofdgerecht kunnen jullie ook nog genieten van een stukje taart of een ijsje.

Interessant dit jaar is dat je niet enkel met cash geld zal kunnen betalen, maar ook met de bancontact app op je smartphone! Let wel: met de app, dus niet met je bankkaart.

Wij hebben er alvast super veel zin in! Hopelijk tot dan!

PS: Zondag 18 november is er uiteraard geen scoutsvergadering, aangezien alle leiding op ons restaurant aan het werk zal zijn.