Wafelverkoop

Beste ouders en leden,

Dit jaar organiseren we voor het eerst een wafelverkoop. Omdat ons ledenaantal elk jaar omhoog gaat hebben wij ook meer tenten nodig. De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van nieuwe tenten.

We verkopen super lekkere vanille-en chocoladewafels (700g) aan € 6,00.

Bestellen kan tot en met zaterdag 11 november. (Na de Halloweenwandeling moeten wij ten laatste alle briefjes hebben) Op vrijdag 24 november kunnen de wafels opgehaald worden tussen 19u en 21u in de zaal van Loonbeek.

In de bijlage vindt u de bestelformulieren.

OPGELET: Je kan in de prijzen vallen! 🙂 Verkoop jij de meeste dozen? Dan maak jij kans op een verwenmand met verschillende leuke dingen in!

Alvast bedankt voor de steun!

Een stevige linker,

Leiding Scouts en Gidsen Loonbeek

PS: We hebben deze brief bewust niet meegegeven aan de leden. Een Scout leeft met open oog in Gods natuur + deze zijn ze meestal toch al kwijt eer ze thuis zijn. 😉

Bijlage: Brief_wafelverkoop