September

Vrijdag 20 tot zondag 22 september: Scoutte Gaaz!Het hele weekend organiseren wij heel wat activiteiten voor jong en oud op de wei in de Jan Van Der Vorstlaan te Loonbeek. Bekijk onze affiche voor meer info.

Zondag 29 september: Vergadering van 14u tot 17u.

Huldenbergse feesten

Zondag 6 oktober. WIJZIGING: Normaal gezien stond er komend weekend ‘Huldenbergse feesten’ gepland, maar gezien het slechte weer hebben we besloten om dit te cancellen.

Dus concreet:
Zondag 6 oktober: vergadering van 14u-17u AAN DE LOKALEN.

We gaan NIET naar Huldenberg.

Zondag 13 oktoberScouteskesdag! Alle nieuwe leden en de leden die van groep veranderen zullen hun belofte afleggen en gedoopt worden. Je neemt best reserve kleren mee! Vergadering van 14u-17u.

Vrijdag 18 oktober: Dag van de jeugdbeweging. Ben jij ook fier een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn?  Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school.

Zondag 20 oktober: Vergadering van 14u tot 17u.

Zondag 27 oktober: Hulderdebulderdag @ de Kronkel. Een hele namiddag zal de Kronkel gevuld worden met springkastelen. Dit wordt georganiseerd door de jeugdraad van Huldenberg! Afspraak om 14u aan de kronkel te Huldenberg, afhalen om 17u aan de kronkel. De leden krijgen van ons een drankje en een versnapering. Indien ze nog een drankje willen mogen ze centjes of zelf een drankje meenemen.

Zondag 3 november: Vergadering van 14u-17u.

Zondag 10 november: Halloweenwandeling. We organiseren samen met de school/ouderteam van Loonbeek een Halloweenwandeling door Loonbeek. Verder info volgt later.

Zaterdag 16 en zondag 17 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. De leiding staat klaar met een hééééérlijk menu! Het is die zondag geen scouts.

Zondag 24 november: Vergadering van 14u tot 17u.

December

Zondag 1 december: Sinterklaasfeest.  De Sint passeert in onze scoutslokalen. Vergadering van 14u-17u.

Vrijdag 6 december: Vergadering van 19u-21u.

Vrijdag 13 december: Vergadering van 19u-21u.

Donderdag 24 december: Kerstweekend! Dit is een jaarlijkse traditie waarbij we een hele dag activiteiten doen rond Kerstmis. Verdere info volgt

Zondag 29 en maandag 30 december: Nieuwjaarszingen van 13u-17u.

2020

De agenda voor 2020 is nog niet volledig aangevuld. Hieronder vind je alvast de belangrijkste data.

Januari

Februari

Zondag 16 februari: Schaatsen! De leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Afspraak om 14u. Gelieve €5,00 mee te brengen en aan je leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Maart

De Jonggivers gaan op jonggiverweekend van vrijdag 13 tot zondag 15 maart. Verdere info volgt later.

April

Het weekend van 24 april tot 26 april is de leiding op leidingsweekend en is het GÉÉN vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden.

Mei

Op zondag 10 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden plaats in onze scoutslokalen.

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 17 mei gaan we met zen alle op DAGuitstap. Verder info volgt.

Kamp (juli)

19/07: Vertrek Kapoenen en Kawellen