Wie zich wil inschrijven voor het nieuwe scoutsjaar, kan dat vanaf nu doen! Het lidgeld bedraagt €45. De inschrijvingen gaan online door en worden afgerond op zondag 10 oktober.

Via deze link kom je op de inschrijfpagina terecht en kan je, indien je dit nog niet hebt, een account aanmaken. De rest wordt verduidelijkt op de site zelf. Als je toch problemen zou ondervinden met het inschrijven, contacteer dan onze groepsleiding Thibault (thibault.dirickx@gmail.com).

We beginnen het nieuwe scoutsjaar alvast met goed nieuws: er zijn voor het jeugdwerk geen verplichte beperkingen meer! De vergaderingen op zondag zullen dus voor alle takken doorgaan op de normale uren: van 14u-17u. De eerste vergadering zal plaatsvinden op zondag 3 oktober. Die dag kan je van 12u-14u terecht aan onze lokalen voor een extra woordje uitleg van de leiding, alsook om te neuzen in onze tweedehandskledij en de verloren voorwerpen van het kamp.

Heb jij zin om naar de scouts te komen, maar ben je niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Kom dan gerust eerst eens een paar vergaderingen ‘proberen’ alvorens je je inschrijft!