Het scoutsjaar is al een dikke twee weken afgelopen, maar we zijn al volop bezig met de voorbereidingen van het nieuwe scoutsjaar. De leidingsploegen voor volgend jaar zijn ondertussen gevormd en de leiding staat te popelen om er weer in te vliegen! Wat moet je al weten over het nieuwe jaar?

• We starten op zondag 3 oktober. Dit is een weekje later dan normaal omwille van het WK wielrennen. Maar niet getreurd! Gedurende het weekend van 24-26 september voorzien we samen met verschillenden verenigingen uit de gemeente een spetterend weekend vol leuke activiteiten. Hier volgt later meer info over.
  • Net zoals vorig jaar gaan de inschrijvingen voor het scoutsjaar online door. Ook hier zal vanaf 1 september meer info over beschikbaar zijn.

Wil jij zeker op de hoogte blijven van alles? Volg dan zeker onze Facebookpagina!