Om eens wat anders te doen dan onze jaarlijkse wafelverkoop, hebben we nu overheerlijke bio chocolade paaseitjes voor jullie in de aanbieding! 🐰🎉

We verkopen bio chocolade eitjes in zakjes van 200g en hebben verschillende smaken voor jullie in de aanbieding:

• gewoon: melk, wit, puur of een mix van de drie. Voor een zakje van 200g betaal je €5
  • praliné: melk, wit, puur of een mix van de drie. Voor een zakje van 200g betaal je €6
Door een zakje te kopen verwen je niet enkel jezelf of iemand die je graag ziet, maar je steunt er ook enorm onze scouts mee. Bestellen is mogelijk t.e.m. maandag 22 maart en afhalen gebeurt coronaproof aan onze lokalen op 26 maart. Bestellen en meer info via deze link!

Alvast bedankt voor de steun!
een stevige linker,
leiding Scouts & Gidsen Loonbeek