Belangrijke data

2022

SCOUTTE GAAZ !

Het weekend van 23 tot zondag 25 september organiseren wij Scoutte Gaaz! een heus feest in Loonbeek. Voor meer info check onze facebook.

Scouttedag!

Op zondag 16 oktober houden we een echte ‘Scouttedag’. Alle nieuwe leden en de leden die van groep veranderen, zullen hun belofte afleggen en gedoopt worden. Je neemt best reserve kleren mee! Vergadering van 14u-17u.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 21 oktober. Ben jij er ook trots op om een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn? Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school. Met de oudste takken spreken we ‘s ochtends af in Leuven om van het scoutsontbijt te genieten.

Restaurant

Op zaterdag 19 en zondag 20 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. Hier brengen we leden, ouders en oud-leiding samen om hen te laten genieten van de heerlijke kookkunsten van de leiding!

Sinterklaasfeest

Zondag 4 december passeert de Sint in onze scoutslokalen. Tijdens de kerstexamens vallen de vergadering op vrijdagen van  19u-22u voor jonggivers en givers. Sinds dit jaar gaan de vergaderingen voor de kapoenen, kawellen en joka’s gewoon door zoals gewoonlijk op zondag.

Kerstweekend

Zaterdag 24 december vieren we na goede gewoonte kerstmis samen. De leiding maakt er samen met de leden een knotsgekke dag van vol verrassingen. Verdere info volgt.

2022

Driekoningen-zingen

Zaterdag 7 en zondag 8 januari van 13u-17u.

Schaatsen

Zaterdag 18 februari, de leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Handschoenen en dikke kousen verplicht! Inschrijven verloopt via stamhoofd, verder info volgt.

DE JEUGD VAN TOEN- FUIF

Zaterdag 25 maart organiseren we een fuif uitsluitend voor 25+.

Leidingsweekend

Het weekend van 21, 22 en 23 april is de leiding op leidingsweekend en is het geen vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden!

Inschrijvingen kamp

Op zondag 7 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden online plaats. We organiseren wel een infostand na de vergadering voor vragen. 

Uitstap

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 14 mei, gaan we op daguitstap met heel de scouts! Dit is elk jaar iets anders. Vorig jaar zijn we naar de zoo geweest!

Kamp

We gaan dit jaar op kamp naar Pelt! 

12 juli:   Vertrek leiding en givers
14 juli:   Vertrek jonggivers
15 juli:   Vertrek joka’s
16 juli:   Vertrek kapoenen en kawellen
23 juli:   BEZOEKDAG
26 juli:   Einde nakamp Jins“