Belangrijke data

Scouttedag!

Op zondag 4 oktober houden we een echte ‘Scouttedag’. Alle nieuwe leden en de leden die van groep veranderen, zullen hun belofte afleggen en gedoopt worden. Je neemt best reserve kleren mee! Vergadering van 14u-17u.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 23 oktober. Ben jij er ook trots op om een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn? Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school. Met de oudste takken spreken we ‘s ochtends af in Leuven om van het scoutsontbijt te genieten.

Giverweekend

De Givers gaan al dit najaar op weekend; van 23 tot 25 oktober. Verdere info volgt.

Huur een Giver

De Givers organiseren op drie zondagen “Huur een Giver”. Heb jij een taakje voor onze Givers in ruil voor een beetje sponsoring voor onze takkas? Heeft je auto een wasbeurt nodig, moet er onkruid worden uitgedaan, heeft je terras een fikse schuurbeurt nodig? Data volgen nog.

Restaurant

Op zaterdag 14 en zondag 15 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. Hier brengen we leden, ouders en oud-leiding samen om hen te laten genieten van de heerlijke kookkunsten van de leiding!

Sinterklaasfeest

Vrijdag 4 december passeert de Sint in onze scoutslokalen. Tijdens de kerstexamens vallen de vergadering op vrijdagen: 19u-21u voor de kapoenen en kawellen, een uurtje langer voor de jonggivers en givers.

Kerstweekend

Een jaarlijkse traditie waarbij we op donderdag 24 december een hele dag knotsgekke activiteiten doen rond kerstmis! Verdere info volgt.

Nieuwjaarszingen

Zaterdag 2 en zondag 3 januari van 13u-17u.

Schaatsen

Zondag 7 februari, de leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Afspraak om 14u aan de schaatsbaan. Gelieve €5,00 mee te nemen en aan je leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Jonggiverweekend

De jonggivers gaan op weekend het eerste weekend na de krokusvakantie; van 26 tot 28 februari. Verdere info volgt.

Kapoewelleweekend

Onze twee jongste takken gaan samen op weekend. Dit zal doorgaan van 12 tot 14 maart. Verdere info volgt.

Leidingsweekend

Het weekend van 23, 24 en 25 april is de leiding op leidingsweekend en is het geen vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden.

Inschrijvingen kamp

Op zondag 9 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden plaats in onze scoutslokalen.

Uitstap

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 16 mei, gaan we op daguitstap met heel de scouts! Dit is elk jaar iets anders. Vorig jaar zijn we naar de zoo geweest!

Kamp

We gaan dit jaar op kamp naar Alveringem! (aan de kust)

14 juli:   Vertrek leiding en givers
16 juli:   Vertrek jonggivers