Belangrijke data

WK

Het weekend van 24 tot zondag 26 september organiseren wij omwille van het WK een heus feest in Huldenberg (vrijdag) en Loonbeek (zaterdag en zondag). De koers volgen op groot scherm? Spetterende kinderanimatie? Genieten van de Huldenbergse sfeer met een lekker hapje en drankje? Het kan allemaal! Meer info volgt.

Jinweekend

De Jin trapt het jaar meteen af met een te gek weekend! Dit gaat door van 8 tot 10 oktober. Verdere info volgt.

Scouttedag!

Op zondag 17 oktober houden we een echte ‘Scouttedag’. Alle nieuwe leden en de leden die van groep veranderen, zullen hun belofte afleggen en gedoopt worden. Je neemt best reserve kleren mee! Vergadering van 14u-17u.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 22 oktober. Ben jij er ook trots op om een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn? Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school. Met de oudste takken spreken we ‘s ochtends af in Leuven om van het scoutsontbijt te genieten.

Restaurant

Op zaterdag 20 en zondag 21 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. Hier brengen we leden, ouders en oud-leiding samen om hen te laten genieten van de heerlijke kookkunsten van de leiding!

Sinterklaasfeest

Vrijdag 3 december passeert de Sint in onze scoutslokalen. Tijdens de kerstexamens vallen de vergadering op vrijdagen: 19u-21u voor de kapoenen en kawellen, een uurtje langer voor de jonggivers en givers.

Kerstweekend

Aangezien dit jaar 24 december op een vrijdag valt en het schooljaar dan nog bezig is, valt kerstweekend wat ongewoon: we komen samen op zondag 19 december. Dit houdt ons echter niet tegen om onze jaarlijkse traditie van een dag vol knotsgekke activiteiten verder te zetten!

Nieuwjaarszingen

Zondag 2 en maandag 3 januari van 13u-17u.

Schaatsen

Zondag 13 februari, de leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Afspraak om 14u aan de schaatsbaan. Gelieve €5,00 mee te nemen en aan je leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Jonggiverweekend

De jonggivers gaan op weekend het eerste weekend na de krokusvakantie; van 25 tot 27 februari. Verdere info volgt.

Kapoewelleweekend

Onze twee jongste takken gaan samen op weekend. Dit zal doorgaan van 11 tot 13 maart. Verdere info volgt.

Giverweekend

De Givers gaan op weekend van 18 tot 20 oktober. Verdere info volgt.

Leidingsweekend

Het weekend van 22, 23 en 24 april is de leiding op leidingsweekend en is het geen vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden!

Inschrijvingen kamp

Op zondag 8 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden plaats in onze scoutslokalen.

Uitstap

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 15 mei, gaan we op daguitstap met heel de scouts! Dit is elk jaar iets anders. Vorig jaar zijn we naar de zoo geweest!

Kamp

We gaan dit jaar op kamp naar Retie!

13 juli:   Vertrek leiding en givers
15 juli:   Vertrek jonggivers