Belangrijke data

Scoutte Gaaz!

Van vrijdag 20 tot zondag 22 september organiseren wij heel wat activiteiten voor jong en oud op de wei in de Jan Van Der Vorstlaan te Loonbeek. Bekijk onze affiche voor meer info.

Huldenbergse feesten

Zondag 6 oktober. WIJZIGING: Normaal gezien stond er komend weekend ‘Huldenbergse feesten’ gepland, maar gezien het slechte weer hebben we besloten om dit te cancellen.

Dus concreet:
Zondag 6 oktober: vergadering van 14u-17u AAN DE LOKALEN.

We gaan NIET naar Huldenberg.

Scouteskesdag

Op zondag 13 oktober houden we een echte ‘Scouteskesdag’. Alle nieuwe leden en de leden die van groep veranderen zullen hun belofte afleggen en gedoopt worden. Je neemt best reserve kleren mee! Vergadering van 14u-17u.

Dag van de jeugdbeweging

Vrijdag 18 oktober. Ben jij ook fier een Scouts/Gids van Loonbeek te zijn?  Voor één keertje mag je je uniform aantrekken richting school.

Hulderdebulderdag

Zondag 27 oktober. Hulderdebulderdag @ de Kronkel. Een hele namiddag zal de Kronkel gevuld worden met springkastelen. Dit wordt georganiseerd door de jeugdraad van Huldenberg! Afspraak om 14u aan de kronkel te Huldenberg, afhalen om 17u aan de kronkel. De leden krijgen van ons een drankje en een versnapering. Indien ze nog een drankje willen mogen ze centjes of zelf een drankje meenemen. Ook de jonggivers en givers spelen die dag een spel te Huldenberg!

Huur een Giver

De Givers organiseren op drie zondagen “Huur een Giver”. Heb jij een taakje voor onze Givers in ruil voor een beetje sponsoring voor onze takkas? Heeft je auto een wasbeurt nodig, moet er onkruid worden uitgedaan, je terras een schuurbeurt nodig …?

Laat het ons gerust weten: willems_julie@hotmail.com.

• Zondag 3 november 2019
  • Zondag 9 februari 2020
  • Zondag 15 maart 2020

Giver weekend – Erika weekend

De Givers gaan op weekend van vrijdag 8 tot zondag 10 november. Verdere info volgt later.

Halloweenwandeling

Op zondag 10 november organiseren we samen met de school/ouderteam van Loonbeek een Halloweenwandeling door Loonbeek. Verder info volgt later.

Restaurant

Op zaterdag 16 en zondag 17 november vindt ons jaarlijks restaurant plaats in de zaal in Neerijse. De leiding staat klaar met een hééééérlijk menu!

Sinterklaasfeest

Zondag 1 december passeert de Sint in onze scoutslokalen. Vergadering van 14u-17u.

Kerstweekend

Een jaarlijkse traditie waarbij we op donderdag 24 december een hele dag activiteiten doen rond kerstmis. Verdere info volgt.

Nieuwjaarszingen

Zondag 29 en maandag 30 december van 13u-17u.

Schaatsen

Zondag 16 februari. De leiding heeft gedaan met examens, tijd om er terug in te vliegen! We gaan schaatsen in Haasrode. Afspraak om 14u. Gelieve €5,00 mee te brengen en aan je leiding af te geven. De leden mogen worden opgehaald om 17u. Handschoenen en dikke kousen verplicht!

Jonggiverweekend

De Jonggivers gaan op weekend van vrijdag 13 tot zondag 15 maart. Verdere info volgt later.

Kapoewelleweekend

De Kapoenen en Kawellen gaan op weekend van vrijdag 20 tot zondag 22 maart. Verdere info volgt later.

Leidingsweekend

Het weekend van 24 april tot 26 april is de leiding op leidingsweekend en is het GÉÉN vergadering. De leiding is het kamp dan aan het voorbereiden.

Inschrijvingen kamp

Op zondag 10 mei na de vergadering, om 17u starten de inschrijvingen van het kamp. Deze vinden plaats in onze scoutslokalen.

Uitstap

De laatste vergadering van het jaar, op zondag 17 mei gaan we met zen alle op DAGuitstap. Verder info volgt.

Kamp

19/07: Vertrek Kapoenen en Kawellen