Beste lid of ouder,

Met behulp van dit formulier willen wij graag een zicht krijgen op het aantal kinderen dat mee op kamp zou gaan deze zomer. Dit is van groot belang om te weten hoe wij onze zogenaamde “bubbels” gaan moeten organiseren.

Kinderen die tot een risicogroep behoren, moeten expliciete toestemming van hun ouders/voogd/huisarts krijgen om te mogen deelnemen aan het kamp.

Zodra wij een zicht hebben op het aantal leden dat mee zou gaan op kamp, doen wij ons best om dit zo snel mogelijk uit te werken volgens de richtlijnen. Een overzicht van deze richtlijnen kan u alvast terugvinden in onderstaande link.

https://ambrassade.be/files/attachments/.2961/COM_20200522_zomerplan_jeugdbewegingen_DEF.pdf?fbclid=IwAR3s-I_95WYs_nV2JJY5viX9PaQzgVCe4Fmuwl-914xO_tkAM_yVx-TNpRY

Het kamp zal ongetwijfeld plaatsvinden tussen 15 en 31 juli, maar de data zullen misschien wat verschillen ten opzichte van andere jaren.

Bij vragen kan u altijd de hoofdleiding contacteren. Hou er echter rekening mee dat ook wij nog niet veel informatie hebben en zeker niet op elke vraag antwoord kunnen bieden.

Bedankt alvast om dit formulier in te vullen!

[contact-form-7 id=”2789″ title=”Peiling meegaan op kamp”]